Meistä

Tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on yli 15 vuotta kokemusta. Tiimin toiminta keskittyy herkkuihin ja eläinlääkäreiden huolella kehittämiin resepteihin, joihin on koirien parhaaksi valittu ainoastaan laadukkaimpia ainesosia.

Koirasi paras treeniapuri - "DOGGY JOY"!

100-prosenttisen luonnolliset ainesosat
Huippuluokkaisesta lihasta valmistetut herkut
Eläinlääkäreiden kehittämät reseptit
Huippuluokkainen pakkaus
Käsintehtyä laatua

KOIRIEN HERKUT JA PURUTUOTTEET

Koirasi terveys on ykkösprioriteettimme!

Tuotteidemme luontaiset ainesosat ja erityiset reseptit tekevät niistä rakastettuja. Päivittäinen hoito ja hemmottelu, DOGGY JOY -herkut, yhdessäolo ja yhteiset kävelylenkit ovat parasta, mitä me voimme tarjota koirillemme vastineeksi niiden rakkaudesta ja tottelevaisuudesta.

DOGGY JOY -herkut on valmistettu yksinomaan maatiloilla kasvatetusta lihasta, eivätkä ne sisällä mitään väri- tai makuaineita tai muita lisäaineita. Tuotteemme tunnistetaan siten hypoallergeenisiksi ja niitä suositellaan kaikille koirille.

Ihmisten tavoin koirien ruokamieltymykset vaihtelevat. DOGGY JOY tarjoaa laajan valikoiman eri makuja, jotka vastaavat varmasti kaikkien koirien tarpeisiin. Tuotteemme eivät vaihtele ainoastaan niissä käytetyn lihan suhteen, vaan myös niiden muodot ovat epäsäännöllisiä ja mielenkiintoisia ja niiden kovuudessa on eroja. Siksi tuotteita löytyy kaikkien koirien makuun. 

DOGGY JOY -herkut ovat raikkaan juomaveden kanssa tarjoiltavaa täydentävää ravintoa. DOGGY JOY -herkut sopivat täydellisesti osaksi koirasi koulutusprosessia.  Suosittelemme, että koulutusprosessiin valitaan pehmeimmät ja helpoimmin jaettavissa olevat tyypit. Muista, että koirasi on palkittava aina, kun se on täyttänyt pyyntösi.

PetFest Ltd.
Rekisterinumero: 40203214083
Osoite: Street Uriekstes 18B, Riga, LV-1005
info@doggyjoys.com
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle parhaan selauskokemuksen. Sain sen