Rólunk

Csapatunk tagjai több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek. A finom ízekre összpontosítva, gondosan kidolgozott, állatorvosi ajánlásokon alapuló receptekkel, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk, hogy kedvenceinknek a legjobbat nyújthassuk.

A legjobb segítség kutyája tanításához – „DOGGY JOY”!

  • 100%-ban természetes összetevőkből
  • A legjobb minőségű húsokból készült jutalomfalat
  • Állatorvosok ajánlása alapján készült receptek
  • Csúcsminőségű csomagolás
  • Kézzel válogatott - a kiváló minőségért

JUTALOMFALATOK ÉS RÁGCSÁLNIVALÓK KUTYÁK SZÁMÁRA

Kutyád egészsége a legfontosabb számunkra!

A mindennapi gondoskodás, a kutyák dédelgetése, a séták, az együtt töltött idő és a DOGGY JOY jutalomfalatok a legtöbb amit kedvenceinknek szeretetükért és engedelmességükért adhatunk.

A DOGGY JOY jutalomfalatok 100%-ban természetes, farmon tenyésztett állatok húsának felhasználásával készülnek. Nem tartalmaznak semmilyen színező-, ízfokozó-, vagy egyéb adalékanyagot, így a termékek hypoallergénnek minősülnek és minden kutyának adhatóak.

Mivel a kutyák ízlése is különböző, ezért a DOGGY JOY széles termékválasztékot kínál csirke-, kacsa-, nyúl-, bárány- és marhahús felhasználásával, hogy minden kutya megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A kutyák étrendjét még kifinomultabbá és érdekesebbé tehetjük azzal, ha nem csak gazdag húsválasztékot, hanem különböző formájú és keménységű jutalomfalat típusokat is kínálunk. Ez lehetővé teszi a kutyák számára a rágási folyamat elnyújtását, a falatok élvezete még érdekesebbé és felejthetetlenebbé válik.

A DOGGY JOY jutalomfalatok kiegészítő eledelek, mindig biztosíts friss ivóvizet kutyád számára!

A DOGGY JOY termékek ideálisak a tanulási fázisban egy feladat végrehajtásának jutalmazásául. A tréning során a puhább, könnyebben darabolható, osztható típusokat javasoljuk. Ne feledjük, a kutyákat minden alkalommal jutalmazni kell, amikor végrehatják az utasítást, a feladatot!

 

SIA PetFest
Cím: Str. Uriekstes 18B, Riga, LV-1005
Nyilvántartási szám: 40203214083
info@doggyjoys.com

Ez a weboldal cookie-kat használ a legjobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Megvan