За нас

Нашият екип от професионалисти с над 15 години опит работи с фокус върху деликатесни, разработени с внимание рецепти с ветеринарна формула, избирайки единствено съставки от най-високо качество, за да предложи най-доброто на кучетата.

Вашият най-добър помощник в обучението на кучето – „DOGGY JOY“!

  • 100% натурални
  • Лакомства от месо с най-високо качество
  • Рецепти на ветеринарна основа
  • Висококачествена опаковка
  • Качествена ръчна изработка

ЛАКОМСТВА И ГРИЗАЛКИ ЗА КУЧЕТА

Здравето на вашето куче е наш пръв приоритет!

Натуралните съставки и нашите специални рецепти правят продуктите ни любими. Най-добрата отплата за любовта и послушанието на нашите кучета е ежедневната грижа за тях, глезенето, техните лакомства DOGGY JOY,прекараното заедно време и редовните разходки.

Лакомствата DOGGY JOY са приготвени единствено от месо от ферма, без оцветители, овкусители или други добавки.  Поради това нашите продукти са признати за хипоалергенни и се препоръчват за всички кучета.

Също като хората, кучетата имат различни предпочитания за храната.  DOGGY JOY предлага широка гама от вкусове, от които всяко куче ще остане доволно.  При нашите продукти се различават не само с използваните видове месо, но също и със своите интересни и разнообразни форми и твърдост, за да удовлетворят вкусовете на различните кучета. 

Лакомствата DOGGY JOY са добавъчна храна, която трябва винаги да се предлага с прясна вода за пиене.  DOGGY JOY са идеалните лакомства за процеса на обучение на вашите кучета.  Препоръчваме при обучението да се избират най-меките и лесни за разделяне видове. Не забравяйте: кучето трябва да получава награда всеки път, когато изпълни ваша команда.

PetFest Ltd.
Регистрационен номер: 40203214083
Адрес: Street Uriekstes 18B, Riga, LV-1005
info@doggyjoys.com
Този сайт използва бисквитки, за да ви даде най-доброто преживяване при сърфиране. Схванах го